Om oss

Vi är ett företag som är verksamma i all konstellation av el. Vi erbjuder tjänster i allt från mindre rot jobb till större industrijobb. Med vår erfarenhet och driv så vill vi kunna finnas där hur liten, stor, specifik eller innovativ arbetsuppgiften än må vara. Därför är vi noga med att hänga med i byggsvängen och alltid utbilda vår personal utefter marknadens ständigt skiftande utvecklingsriktning.

Kvalitet och funktion

Olikt andra verksamheter i byggbranschen så syns det inte när en elektriker gjort ett bra jobb, och det ska det inte heller göra. När vi gjort färdigt ett jobb är det snarare funktion och kvalitet som är av vikt. Därför ser vi alltid till att jobba med en absolut noggrannhet och precision för att försäkra kunden att det slutförda jobbet fungerar och fortsätter göra så många år framöver. På så vis bygger vi långvariga relationer till er kunder, vilket är något vi älskar.

Erfarenhet och spetskompetens

Med en rad erfarna elektriker i Stockholm med bakgrund i ett brett spektrum av elbranschen så vill vi kunna hjälpa dig hur dina önskemål än ser ut. Därför ser vi alltid till att skicka rätt person på rätt jobb. På så vis kan vi alltid utlova bästa möjliga service oavsett uppdrag. Något annat som är viktigt för oss är att under hela uppdraget vara transparenta, lyhörda och tillmötesgående. Du ska alltid kunna nå oss om det skulle vara så att du vill göra några ändringar i arbetet eller helt enkelt bara vill se hur vi ligger till rent tidsmässigt.